Valokuituliittymä
     on yhteyksien kuningas

Hyödynnä uuden
tilaajan etu

Täältä löydät tärkeimmät VSP:n sähköposti- ja internet
-palveluihin liittyvät asetukset ja osoitteet:

Saapuvan postin palvelin:
IMAP: imap.net.vsp.fi
POP3: pop3.net.vsp.fi (huom! Tätä palvelinta käytettäessä voi Windows 8 -järjestelmän kanssa olla yhteensopivuusongelmia)

Lähtevän postin palvelin:
mail.net.vsp.fi (Huom! Internet-operaattorin mukaan)

FTP-palvelin:
ftp.net.vsp.fi

FTP-palvelin asiakkaille, joilla on oma domain eli verkkotunnus:
web.net.vsp.fi

IRC-palvelin:
irc.cc.tut.fi

Uutispalvelin:
news://news.finnet.fi

DNS-Palvelimet:
83.146.224.3
83.146.224.4

Webmail:
https://webmail.net.vsp.fi
Lataa tai tulosta Webmailin käyttöohje

Salasanan vaihto:
Pääset vaihtamaan webmailin salasanan täällä

Jos linkki ei toimi, kopioi alla oleva osoite selaimesi osoiteriville: https://webmail.net.vsp.fi/admin/users/login.php

Huom! Kirjautuminen tapahtuu pääsähköpostiosoitteellasi. Mikäli käytössäsi on useampia  osoitteita, voit kirjautua palveluun vain yhdellä osoitteella.
Mikäli salasanaasi ei ole vaihdettu kertaakaan 17.4.2012 jälkeen, on salasanasi nollattava kertaalleen järjestelmänvalvojan toimesta, jotta voit kirjautua ko. sivustolle. Ota tässä tapauksessa yhteyttä alla mainittuun tukipalveluumme.

Maksullinen HelpDesk -tukipalvelu (ma-pe klo 8-16)
Huom! Asioinnin nopeuttamiseksi suosittelemme asentamaan etätukiohjelmistomme jo ennen puhelun aloittamista:

Lataa etätukiohjelma täältä

Puh. 0600 302580 (puhelun hinta 1,99 €/min + pvm/mpm, jonotus on maksuton)

Soittosarjan puhelinnumero 02-teleliikennealueelta:

Muilta alueilta:
Hinta: 0,06 euroa/min + pvm/mpm

Ulkomailta:
+358 600 304 609 (hinta sama kuin yllä)