Uusikaupunki.fi
     -palvelut päättyvät 1.7.2017

Kysymyksiä ja
vastauksia

Uudet laitteet helpottavat arkeasi

Kodin tietotekniikka on kehittynyt viime vuosina huimaa vauhtia, ja tutut laitteet ovat saaneet uusia ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia.

Kodin digiopas kertoo selkokielellä kodin tietotekniikasta

Finnet-ryhmä, Aina, Cubio, DNA, Elisa, HP ja Sonera ovat FiCom-yhteistyössä tuottaneet sähköisen kodin digioppaan, jota on saatavilla myös painettuna versiona myymälästämme. Laajemman sähköisen version oppaasta löydät täältä

Hyödynnä opasta ostopäätöksiä tehdessäsi

Kodin digioppaassa kerrotaan kansantajuisesti ja selkokielellä, mitä erilaiset laitteet ja palvelut ovat ja mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oppaassa käsitellään ja esitellään mm. seuraavien laitteiden uusia ominaisuuksia: televisio, puhelin, tietokone, tabletti ja monitoimitulostin. Tavoitteena on auttaa kuluttajia ymmärtämään ja hyödyntämään kodin tietotekniikkaa yhä monipuolisemmin.