ma-pe klo 9-17, la 10-13

Tsekkaa
NETTITARJOUKSET

Tutustu monipuoliseen kanavapaketti-
tarjontaan!

Etätuki

Asenna tästä omalle tietokoneellesi etätukiohjelmisto, jota hyödynnämme maksullisessa HelpDesk -puhelintukipalvelussamme. Kun etätukiohjelmisto on jo asennettuna työasemaasi, on mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen huomattavasti  nopeampaa.

Klikkaa alla näkyvää painiketta. Käytössä olevasta selainohjelmasta riippuen ohjelma kysyy, haluatko Suorittaa tai Tallentaa ohjelman? Paina Suorita (englanniksi Save tai Run).